A kosár üres - Összesen 0 Ft    Fizetés

GY.I.K.

GY.I.K.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRÉDÉSEK

-

 

 

Mekkora összeg fog szerepelni a számlán, ha rendelést adok le?

 

A webáruházban feltüntetett árak, bruttó végfelhasználói árak. Azaz a számlán, minden termék mellett pont az az ár fog szerepelni, amit itt lát.

Plusz költséget egyetlen egy esetben számolunk fel, ha a megrendelés értéke nem éri el a bruttó 25 000 Ft-ot, ekkor bruttó 1500 Ft-os szállítási költség kerül a számlára.

Ha vásárlási értéke meghaladja a bruttó 25 000 Ft-os összeget, akkor biztos lehet benne, hogy csak a megvásárolt termékek árai fognak a számlán szerepelni, egyéb más költség nem.

 

 

 

 

 

 

Olyan terméket keresek, amit nem találok az áruházban, mit tegyek?


Írjon nekünk levelet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy keressen minket a +3670 375-18-98-ass telefonszámon.

A megrendelt árut személyesen is át tudom venni?

 

Igen, erre budapesti üzletünkben van lehetősége.

 

Mi a garancia arra, hogy az van a dobozban, amit megrendeltem?


Számunkra fontos a vevő elégedettsége így nem engedhetjük meg magunknak, hogy mást szállítsunk, mint amit a vevő megrendelt.

A megrendelések teljesítése értékbiztosítással ellátott szállítással történik, így biztosítva azt, hogy a megrendelt áru épen és sértetlenül megérkezzen vásárlóink kezébe.

Amennyiben a mi hibánkból mást kap az ügyfél, abban az esetben a csere költsége minket terhel.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt árut?


A kiszállítások összesített statisztikája alapján a jelenlegi átlag 1-2 nap a megrendeléstől számítva. Mivel a legtöbb terméket raktárról szállítjuk a szállítási határidő lehet akár egy nap is. Sajnos a raktári kapacitás végessége miatt minden terméket nem tudunk készleten tartani, illetve vannak olyan termékek, amelyekből nem tartunk készletet, ezeket igyekszünk a termékadatlapon is közölni. Ha Önnek fontos, hogy azonnal megkapja rendelését, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. Telefonszámok az "Elérhetőségek" menüpont alatt.

Mikor kapok visszaigazolást a megrendelt termékekről?


Az Internetes áruházunkban feladott rendeléseket naponta többször ellenőrizzük. Ezt követően megvizsgáljuk, hogy a konkrét termék raktáron van-e vagy sem.

Ha a megrendelt termék raktáron van, akkor egy munkanapon belül megtörténik a visszaigazolás. Amennyiben a megrendelt termék nincsen raktáron csak a beszállítás pontos ismerete után küldünk visszaigazolást, illetve hívjuk fel az ügyfelet, ez általában a megrendelés feladásától számított egy maximum két munkanapon belül megtörténik.

A visszaigazolás történhet telefonon, illetve e-mail-en keresztül.

Személyes átvételnél is felszámítják a szállítási díjat?


Amennyiben személyesen kívánja a termékeket átvenni, szállítási díjat nem számítunk fel.

Milyen napokon és hány órától várható a szállítás?

A szállítások munkanapokon, 8 és 17-óra között történnek.

Miért futárszolgálat és nem posta?

Erre egyszerű a válasz. A futárszolgálat a csomagfeladás napjától számítva garantáltan 1 munkanap alatt juttaja el csomagját belföldön a kért kiszállítási címre. Ugyanez a szolgáltatás a posta esetében felárral vehető igénybe, ennek díja 2012. október 17-én bruttó 1490 Ft-tól 2101 Ft-ig terjed (forrás: http://www.posta.hu/static/internet/download/USZ_5_fugg_201201012.pdf).
Bonyolult díjtáblázat alapján lehet csak megtudni a vonatkozó árat, amit webáruházunkban történő rendelésél nehezen lehet csak kalkulálni.
Így a jelenlegi szállítási feltételeket egyszerűbbnek, átláthatóbbnak és olcsóbbnak tartjuk, arról nem beszélve, hogy pl. 2012-ben a feladott kb. 3000 darab csomagunkból 99,99% célba ért a vállalt határidőn belül. A maradék 2 munkanapon belül ért célba, általában az elégtelen szálítási cím vagy a mi figyelmetlenségünk miatt.

Hogyan tudom érvényesíteni a garanciát?


Minden termékre a gyártó által adott garanciát biztosítjuk. A termékekhez garanciajegyet biztosítunk, illetve egyes termékeknél a számla szolgál a garanciajegyként. A garanciajegyen feltüntetettek szerint kell eljárnia, ha kérdése lenne hívjon minket bizalommal.

 

Milyen fizetési módok vannak?

 

Előátutalás: ez mindig a megrendelést követően történik, az általunk kiállított Proforma számla alapján.
Készpénz: Az áru átvételekor az üzletünkben vagy kiszállítással kért termék esetében a futárnál.
Bankkártya: Ezt a fizetési módot csak üzletünkben tudjuk biztosítani, de Pick Pack Pontos átvétel esetén bizonyos helyeken lehetőség van a bankkártyás fizetésre.

 

Mit jelent az akkumulátoroknál a "Memória effektus" ?

 

 

A memória effektus a NICD akkukra jellemző érdekes jelenség akkor jelentkezik, ha az akkut túl sokáig tároló töltéssel töltjük vagy ha hosszú ideig úgy használjuk, hogy nem sütjük (használjuk) ki teljesen és a félig kisült akkura rátöltünk (pl: mobil telefonok). Ilyenkor az akku mintegy "elfelejti" hogy fel van töltve és "emlékszik" a legutóbbi kisütési pontra és csak addig hajlandó teljes kapacitással működni. Például, az olyan akku amelyiket mindig csak félig merítünk le és utána feltöltjük, egy idő után állandóan félig töltött lesz a töltés ellenére. A jelenséget úgy tudjuk megszüntetni, hogy teljesen kisütjük és utána normál módban feltöltjük. (Forrás: www.elektroman.uw.hu)

 

OKI dobegység cseréltem, de a nyomtató használtnak érzékeli!

 

Bizonyos OKI tipusú lézernyomtatóknál a dobegység cserét követően, szükséges a nyomtatóhoz mellékelt szoftver státuszmonitorán a dobegység számlálót nullázni. A nullázást követően az új dobegység hibátlanul fog üzemelni. Kérjük, hogy készülékük használati utasításának ezen részét vegyék figyelembe.

Mi az a "Karbantartó olaj" az iratmegsemmisítőknél?

 

A konfettivágó iratmegsemmisítő készülékek optimális működéséhez szükséges, hogy a vágókések időnként meg legyenek olajozva, de nem jó akármilyen olaj!

Fontos, hogy ne ásványi olaj legyen és az olaj viszkozitása olyan legyen, hogy miközben a késeket olajozottan tartja, abba a papírdarabkák ne tudjanak beleragadni.

Az általunk kínált "Karbantartó olaj" kifejezetten iratmegsemmisítőkhöz készült, ezért igyekszünk minden vevőnk figyelmét felhívni ilyen olaj vásárlására, ha konfettivágó iratmegsemmisítőt vásárol.

Nyomtatót vennék, mi van a dobozban?

 

Először is a nyomtató! :)
Továbbá: Tápkábel, leírások, CD vagy DVD lemez melyen megtalálható a magyar nyelvű használati utasítás is.
Toner vagy patronkészlet, ezek mindig induló csomagok ezért érdemes elgondolkozni a tartalék kellékanyag beszerzéséről is.
Általában nincs a nyomtatóban a számítógéppel való összekötést segítő nyomtatóbel, hálózatos készülékeknél LAN kábel.

 

Miért nyitják fel a gépek dobozait?

 

Ennek nagyon egyszerű oka van. A garanciával rendelkező termékek 90%-nál a garanciajegyet a készülék dobozában helyezik el. A garanciajegyet csak akkor tudjuk érvényesíteni ha azt kivesszük a dobozból és ehhez ugye fel kell nyitnunk.Mi is jobban szeretnénk azt, ha a garancialevelet a készülékre ragasztva, vagy mellékelve kapnánk meg. A legrosszabb az, amikor pl. egy nyomtatónál a disztribútor a garancialevelet a doboz fogójához gyűri be ami leesik a doboz aljára mire hozzánk ér és az egész nyomtatót ki kell vennünk, hogy megtaláljuk azt.

 

Interaktív táblához milyen projektort vegyek?

Ez több dologtól függ.
Elsőnek azt kell tisztázni, hogy a tábla mobil azaz gurulós állványon lesz -e használva vagy fixen pl. falra szerelten történik az üzemeltetése.
Arra kell odafigyelni, hogy a projektor által kivetített kép a projektor távolságától függően elég legyen a tábla méretére és nagyon fontos, hogy a táblát használó személy a testével ne tudja kitakarni a kivetített képet, mert ha kitakarja az interaktivitás megszűnik és újra kell kalibrálni a táblát.
Ha a tábla falra van elhelyezve és a projektort oldalfalra vagy a mennyezetre lehet rögzíteni akkor bármilyen általános célú projektor jó, feltéve ha projektor rögzítési pontja megfelelő vetítési távolságra van a táblától.
Ha nincs lehetőség fixen szerelni a projektort, vagy mobil interaktív táblát szeretne használni, akkor vagy nagylátószögű porojektort kell használni, vagy úgynevezett szuperközelit. Mobil tábla esetében csak a szuperközeli jöhet szóba.
Különbség a vetítési távolságban van.
Egy nagylátószögű projektorral már 1 méterről is megfelelő képet vetíthetünk, míg a szuperközeli projektorral a vetítési távolság 15-25 centiméterre csökken.
Ezen esetekben minimalizálva van az az állapot, hogy az előadó a táblánál végzett munka közben "belegyalogol" a képbe.
Egy általános célú projektor vetítési távolsága jellemzően 2,5 méter!

 

 

Adattárolóknál miért mutat kisebb kapacitást a számítógép mint ami a dobozra van írva?
Avagy a 16 GB = 14,9 GB?

 

A válasz röviden az, hogy igen.

Hosszabban!

A Kb->MB->GB->TB közötti váltószám az 1000. Ugye 1000 MB az 1 GB és 1000 GB az 1 TB, eddig ismerjük és ez az általános iskolában tanult tízes számrendszer.

Viszont a számítógépek nem a fenti tízes számrendszerben dolgoznak, hanem kettes azaz bináris számrendszerben.
Ahol a váltószámok a 2 hatványainak megfelelően alakulnak.
Azaz ha tízzel szorzunk, az kettő a tizedikennek felel meg. Kettő a tizediken pedig: 2x2x2x2x2x2x2x2x2x2 = 1024.
A számítógép a tízes váltást bináris számrendszerben végzi, azaz 1024-el.

És így lesz a 16 GB-os pendriveból a számítógépen 14,9 GB, amint az alábbiakban is látszik:


16 000 000 000 byte ennyit ír a gyártó a dobozra ami 16 GB
16000000:1024=15625000 kilobyte
15625000:1024=15258,7890625 Megabyte
15258,7890625:1024=14,90 Gigabyte

 

 

 

 

 

Köszönjük vevőink bizalmát

Webpapir.hu


Ország Boltja 2013 Minőségi díj Kategória független kategória III. helyezett

Árumegosztó oldalak

Termékeink itt is megtalálhatók

Itt vagyunk

Webpapír Kft.

 • 1045 Budapest, Rózsa utca 21.
 • Telefonszámaink
  +36-1 704 59 90
  Fax: +36-1 704 59 90
  Mobil: +36-70 375 18 98
 • info@webpapir.hu
 • Nyitva tartás
  Hétfőtől - Szerdáig: 11-17 h-ig
  Csütörtök: 11-19-ig!
  Péntek: 11-16 h-ig
×

A weboldalunk a megfelelő felhasználói élmény biztosítása és a webáruház funkciók miatt sütiket (cookie) használ. Az oldal további használatával elfogadja ezek használatát.