Mi az az E-book vagy E-könyv?
A kosár üres - Összesen 0 Ft    Fizetés

Ön is falja a könyveket? Egyik könyvet a másik után? Nos akkor Önnek a Koobe (ejtsd KUBI) elektronikus könyvolvasóra van szüksége! Higgye el, szeretni fogja.

A Koobe elektronikus könyvolvasó (ejtsd kubi) egyesíti az egyszerű könyvolvasás és a legmodernebb technika nyújtotta előnyöket.

Ön is próbálkozott már elektronikus könyvek, elektronikus tartalmak olvasásával monitoron, PDA készüléken, vagy esetleg laptopon vagy egyéb, magyar ékezetek nem támogató kijelzőn, de valahogy sose nyújtották azt az élményt, amit egy igazi könyv olvasásakor érez az ember. Szemünk nagyon hamar elfárad, ha a fenti eszközökön olvassa kedvenc könyvünket, sőt napfényben szinte lehetetlen használni őket. Az is nagyon bosszantó lehet, ha a legizgalmasabb résznél merül le az akkumulátor, és várni kell a következő feltöltésre, hogy tovább olvashassuk a könyvet.

Erre nyújt megoldást a Koobe az első, teljesen magyar nyelvű elektronikus könyvolvasó!

Több tízmillió ingyenesen, (és még több díjazás ellenében) letölthető ebook található meg a világhálón. Koobe ezek megjelenítésére tökéletesen alkalmas.

Egyszerre több mint 1000 könyvet is tárolhat készülékén a kézi poggyászában hordva a teljes könyvtárát. A készülék nem nehezebb, mint egy mobiltelefon, ezért bárhova magával viheti.
Koobe és a könyvek

Koobe és a könyvek

Szeretné napsütésben olvasni regényét? Koobe-val megteheti, hiszen ellentétben más elektronikus eszközökkel, az egyedülálló eInk technológiájának köszönhetően napsütésben a képernyő látható. Este lefekvés előtt szeretne olvasni? Kényelmesen megteheti, hisz nem kell egy laptopot az ágyba magával vinnie. Kapcsolja fel az olvasó lámpát, és már bele is merülhet olvasmányaiba. Pontosan úgy, mint egy hagyományos könyv olvasásakor!

Magyar nyelvű, egyszerű kezelőfelületének és magyar ékezetes betű támogatásának köszönhetően nagyon kényelmesen és könnyen használható a készülék. Egy gombnyomással lapozhat, így téve az olvasást egyszerűbbé. Kényelmesebben, mint egy hagyományos könyv esetében!

Hamar lemerül laptopja? Ilyen a Koobe-val nem fordulhat elő, mert egyszeri feltöltéssel akár több mint 7000 oldalt is meg tud jeleníteni dokumentum formátumtól függően. Akár 15 könyvet is kiolvashat anélkül, hogy tölteni kéne készülékét!

Lepje meg magát vagy családtagját és rendelje meg a Koobe-t illetve a Koobe Juniort!

Köszönjük vevőink bizalmát

Webpapir.hu


Ország Boltja 2013 Minőségi díj Kategória független kategória III. helyezett

Árumegosztó oldalak

Termékeink itt is megtalálhatók

Itt vagyunk

Webpapír Kft.

 • 1045 Budapest, Rózsa utca 21.
 • Telefonszámaink
  +36-1 704 59 90
  Fax: +36-1 704 59 90
  Mobil: +36-70 375 18 98
 • info@webpapir.hu
 • Nyitva tartás
  Hétfőtől - Szerdáig: 11-17 h-ig
  Csütörtök: 11-19-ig!
  Péntek: 11-16 h-ig
×

A weboldalunk a megfelelő felhasználói élmény biztosítása és a webáruház funkciók miatt sütiket (cookie) használ. Az oldal további használatával elfogadja ezek használatát.