Átvétel Pick Pack Pont-okon
A kosár üres - Összesen 0 Ft    Fizetés

 

 

 

Ha Önnek nincs lehetősége...

- Otthon várni a futárt ...

- A munkahelyén nem megoldható a csomagkézbesítés ...

- Egész nap úton van ...

Akkor az Ön számára is megoldást jelent a Pick Pack Pont!

 

Pick Pack Pont elf logo_120x120

 

Mi az a Pick Pack Pont?


A Pick Pack Pont egy költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgálat, mellyel partnereinknél leadott internetes rendeléseiket egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át 170 település több mint 500 kiszállítási pontján.

A Pick Pack Pont-ok általában frekventált helyeken találhatóak meg.

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.  hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag

átvétele.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.


Mikor válassza a Pick Pack Pont-ot?


Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?


A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a
Pick Pack Pont-okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt Pick Pack Pontban?


A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházban történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli
Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon megrendelt termékeket Budapesten 5 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 8 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-ban. Ennek természetesen feltétele, hogy a termék raktárunkban megtalálható legyen. A megrendelést követően telefonon is visszaigazoljuk a rendelés teljesíthetőségét.

 

A Pick Pack Pont szállítás súly és mérethatárai:

Csomagonként 0-20 kg-ig és 50x50x50 cm méretig lehet a csomagot feladni. Az ezt meghaladó súly vagy mérethatárok feladása nem lehetséges, vagy több csomagban történhet a feladása. Több csomag esetén a Pick Pack Pont szolgáltatás-árát a csomagok számával szorozzuk és erről megrendelőnkkel egyeztetünk!

relbolt

inmbolt

 

A Pick Pack Pont -ban történő átvétel díjszabása:

 

Megrendelés összege

Szállítás díja

Maximum 127 000 Ft.

990 Ft.
   
   
Köszönjük vevőink bizalmát

Webpapir.hu


Ország Boltja 2013 Minőségi díj Kategória független kategória III. helyezett

Árumegosztó oldalak

Termékeink itt is megtalálhatók

Itt vagyunk

Webpapír Kft.

 • 1045 Budapest, Rózsa utca 21.
 • Telefonszámaink
  +36-1 704 59 90
  Fax: +36-1 704 59 90
  Mobil: +36-70 375 18 98
 • info@webpapir.hu
 • Nyitva tartás
  Hétfőtől - Szerdáig: 11-17 h-ig
  Csütörtök: 11-19-ig!
  Péntek: 11-16 h-ig
×

A weboldalunk a megfelelő felhasználói élmény biztosítása és a webáruház funkciók miatt sütiket (cookie) használ. Az oldal további használatával elfogadja ezek használatát.