A kosár üres - Összesen 0 Ft    Fizetés

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával a Vevő teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek.

A Vevő által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti törvénynek megfelelően.
A Szolgáltató nem adja át harmadik fél részére a személyes adatokat, kivételt képez, amikor a harmadik fél a Szolgáltató szerződéses alvállalkozója, (pl. futárszolgálat) és a Vevővel kötött vásárlási szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen a legszükségesebb adatok átadása. Továbbá amennyiben ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.

A szolgáltató az érdeklődőknek promóciós e-maileket küld, melyben újdonságokról, kiárusításokról, illetve hasznos információkról értesíti vásárlóit. A Szolgáltató az egyedüli jogosult a Vevőre vonatkozó információknak a kezelésére.
Kizárólag a Szolgáltatónak áll jogában akciós anyagokat, tartalmazó reklámokat küldeni.
A Vevő vásárlásával vagy regisztrációjával feltétel nélküli hozzájárulását adja, hogy Szolgáltató promóciós e-mail üzenetekkel kereshesse meg. A vonatkozó törvények értelmében a Vevő írásos nyilatkozattal rendelkezhet ennek ellenkezőjéről illetve a későbbiekben bármikor módosíthatja igényét, melyet a Szolgáltató tiszteletben tart.
A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.
A Webpapír Kft. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-65634/2013

Köszönjük vevőink bizalmát

Webpapir.hu


Ország Boltja 2013 Minőségi díj Kategória független kategória III. helyezett

Árumegosztó oldalak

Termékeink itt is megtalálhatók

Itt vagyunk

Webpapír Kft.

 • 1045 Budapest, Rózsa utca 21.
 • Telefonszámaink
  +36-1 704 59 90
  Fax: +36-1 704 59 90
  Mobil: +36-70 375 18 98
 • info@webpapir.hu
 • Nyitva tartás
  Hétfőtől - Szerdáig: 11-17 h-ig
  Csütörtök: 11-19-ig!
  Péntek: 11-16 h-ig
×

A weboldalunk a megfelelő felhasználói élmény biztosítása és a webáruház funkciók miatt sütiket (cookie) használ. Az oldal további használatával elfogadja ezek használatát.